Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Саркісян А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Саркісян А. О. 
Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук [Електронний ресурс] / А. О. Саркісян, А. Т. Безусов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__3
Проведено аналіз діючих технологій виноградного соку. Показано, що за класичної технології виноградного соку втрачається значна кількість фенольних сполук, що знаходиться в насінні, гребені та шкірці. Досліджено вплив різних видів попередньої обробки тонкоподрібненої виноградної маси теплової, ультразвукової, ферментативної, впливу кислотності на вміст фенольних сполук у соці. Досліджено процес відділення соку від тонкоподрібненої виноградної маси методом центрифугування, та вплив розміру частин під час подрібнення на вихід соку. Проведено фізико-хімічний аналіз зразків соку та проаналізовано зразки соку, одержані за традиційною та розробленою технологіями. Визначено вміст сильного антиоксиданту - ресвератролу у зразках соку та анатомічних частинах винограду, досліджено його антиоксидантну активність. Розроблено технологію виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук і швидкорозчинного виноградного чаю з виноградних вичавок. Обгрунтовано параметри процесу пастеризації, які забезпечують гарантовану тривалу біологічну стійкість готової продукції. Розроблено проект нормативної документації на виробництво виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук. Технологія захищена патентом України на корисну модель, проведено промислову апробацію розробленої технології.
Попередній перегляд:   Завантажити - 257.618 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Сьомченко В. В. 
Проблеми оплати праці та аналіз ефективності використання трудових ресурсів на ТОВ "Компанія Система" [Електронний ресурс] / В. В. Сьомченко, А. С. Саркісян // Вісник Запорізького національного університету. Економічні науки. - 2015. - № 3. - С. 165-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vznu_eco_2015_3_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 422.094 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського