Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Саркісян А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. |
Саркісян А. О. Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук [Електронний ресурс] / А. О. Саркісян, А. Т. Безусов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__3 Проведено аналіз діючих технологій виноградного соку. Показано, що за класичної технології виноградного соку втрачається значна кількість фенольних сполук, що знаходиться в насінні, гребені та шкірці. Досліджено вплив різних видів попередньої обробки тонкоподрібненої виноградної маси теплової, ультразвукової, ферментативної, впливу кислотності на вміст фенольних сполук у соці. Досліджено процес відділення соку від тонкоподрібненої виноградної маси методом центрифугування, та вплив розміру частин під час подрібнення на вихід соку. Проведено фізико-хімічний аналіз зразків соку та проаналізовано зразки соку, одержані за традиційною та розробленою технологіями. Визначено вміст сильного антиоксиданту - ресвератролу у зразках соку та анатомічних частинах винограду, досліджено його антиоксидантну активність. Розроблено технологію виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук і швидкорозчинного виноградного чаю з виноградних вичавок. Обгрунтовано параметри процесу пастеризації, які забезпечують гарантовану тривалу біологічну стійкість готової продукції. Розроблено проект нормативної документації на виробництво виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук. Технологія захищена патентом України на корисну модель, проведено промислову апробацію розробленої технології.
| 2. |
Сьомченко В. В. Проблеми оплати праці та аналіз ефективності використання трудових ресурсів на ТОВ "Компанія Система" [Електронний ресурс] / В. В. Сьомченко, А. С. Саркісян // Вісник Запорізького національного університету. Економічні науки. - 2015. - № 3. - С. 165-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vznu_eco_2015_3_24
|
|
|